Logo  06-21810459

Elektrisch materiaal

Nen keuring elektrische installatie

Een NEN keuring aan uw elektrische installatie door Vibemo

Heeft u behoefte aan een NEN keuring aan een elektrische installatie? Bij Vibemo zit u goed. Als bedrijf zijn wij bevoegd om professionele NEN 3140 keuringen uit te voeren bij uw elektrische installatie. Door de ruime ervaring en kennis van onze medewerkers weten zij precies waar zij op moeten letten tijdens een keuring. Tevens kunt u onze specialisten inschakelen bij een storing of wanneer u onderhoud aan uw machines wenst. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak en onderhoud? Lees dan verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op en maak een afspraak. Wij staan dan graag voor u klaar met een NEN keuring van uw elektrische installatie.

Een NEN keuring

Als bedrijf bent u sinds 1998 wettelijk verplicht om uw elektrische arbeidsmiddelen en handgereedschappen te laten keuren. Dit wordt ook wel NEN 3140 genoemd. U kunt deze keuringen zelf uitvoeren of uitbesteden aan een bedrijf als Vibemo. De experts bij Vibemo zijn opgeleid en bevoegd om keuringen te realiseren bij uw elektrische installatie. Tijdens de NEN keuring wordt de installatie zorgvuldig getest en geïnspecteerd. We kijken of de machine voldoet aan alle eisen op het gebied van milieu en veiligheid. Tevens controleren de controleurs of er onvolmaaktheden, technische mankementen en storingen aanwezig zijn. Wanneer dit het geval is, wordt u hier direct over ingelicht. Daarnaast geven zij u meer informatie over de geanticipeerde kosten. Bij akkoord gaan wij direct over tot reparatie. U kunt ook kiezen voor een NEN keuring op locatie wanneer u in een straal van 50 kilometer bij Denekamp vandaan woont.

Hoe wij een storing aan uw elektrische machine oplossen

Ondanks een grondige keuring kunt u toch te maken krijgen met een storing aan uw elektrische installatie. Het is dan verstandig deze direct aan te laten pakken door de professionals van Vibemo. Zij staan voor u klaar om problemen op te lossen aan uw elektrische, hydraulische, pneumatische of mechanische gereedschap. Wij weten in iedere situatie de beste aanpak en zullen ook binnen no time de storing verhelpen. Zijn er nieuwe onderdelen nodig? Door nauw contact met onze leverancier kunnen wij deze zeer snel leveren. Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren weer op een veilige manier gebruik kunt maken van uw apparaten.

Neem contact op voor een NEN keuring

Heeft u ook behoefte aan een grondige NEN keuring door een professional? Of heeft u te maken gekregen met een storing aan uw elektrische installatie? Schakel dan Vibemo in via 06-21810459. Mailen doet u naar bert@vibemo.nl. U kunt op onze hulp rekenen bij een NEN keuring aan uw elektrische installatie.