Logo  06-21810459

Elektrische machine onderhoud

Elektrische machine onderhoud

Uw elektrische machine en het onderhoud

Heeft u te maken met een elektrische machine storing? Wilt u deze storing graag verhelpen? Of wilt u graag een professionele keuring uit laten voeren aan uw machine? Bij Vibemo bent u aan het juiste adres. Met onze ruime ervaring en kennis kunnen wij uw machines op de juiste manier keuren en storingen verhelpen. Naast het verzorgen van een keuring kunt u ons ook benaderen wanneer u graag een reinigingsmachine wilt kopen. Wij verkopen verschillende hogedrukunits van topmerken en ons eigen merk. Wilt u graag gebruik maken van onze diensten op het gebied van onderhoud? Lees dan verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar wanneer u uw elektrische machine wilt laten onderhouden.

Een professionele keuring van uw elektrische machine

Een elektrische machine heeft regelmatig behoefte aan onderhoud of een keuring. Zeker machines waarbij de veiligheid heel belangrijk is. Een elektrische machine als een hoogwerker moet bijvoorbeeld elk jaar gekeurd worden, wanneer u in het bezit bent van een VCA-certificaat. Wij willen u hier graag bij helpen. Tijdens de keuring wordt gekeken of de machine nog steeds milieuverantwoord en veilig genoeg is. Onze professionals weten precies waar ze op moeten letten bij een keuring. Zij lopen het apparaat zorgvuldig langs op onvolmaaktheden, technische mankementen en storingen. Vinden wij een probleem? Dan zullen wij direct contact met u opnemen en de kosten voor de reparatie bespreken. Wanneer u akkoord gaat, gaan wij daadwerkelijk aan de slag met het vervangen van de verschillende onderdelen. U kunt ons ook inschakelen voor een keuring op locatie wanneer u in een straal van 50 kilometer vanaf Denekamp bent gevestigd.

Hoe wij een storing verhelpen

Bent u in het bezit van een elektrische machine en heeft u te maken met een storing? Wij staan graag voor u klaar om storingen te verhelpen. Tijdens storingen aan uw elektrische, hydraulische, pneumatische of mechanische gereedschap kunt u onze vakmensen direct inschakelen. Met hun jaren ervaring en kennis zijn zij in staat om storingen binnen no time op te lossen. Dankzij nauwe contacten met onze leverancier hebben wij de benodigdheden altijd zeer snel in huis en kunnen wij de kapotte onderdelen vervangen. Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over onze storingsdienst.

Bel of mail ons bij storingen

Heeft uw elektrische machine te maken met een storing? Of wilt u een professionele en grondige keuring uit laten voeren aan uw machines? Benader ons dan direct via het telefoonnummer 06-21810459. Tevens kunt u mailen via e-mailadres bert@vibemo.nl. Wij hopen zo snel mogelijk de storingen te verhelpen of uw elektrische machine te onderhouden.