Logo  06-21810459

Heftruck keuring

Heftruck keuring

Uw heftruck keuring door Vibemo

Zoekt u een bedrijf voor een professionele heftruck keuring? Schakel dan de specialisten van Vibemo in. Zij helpen u graag wanneer u uw heftruck of hoogwerker op een zorgvuldige manier wilt laten keuren. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan en weten wij precies waar we op moeten letten bij een keuring. Heeft u te maken met een storing aan uw machine? Of heeft u behoefte aan onderhoud? Ook dan kunt rekenen op onze hulp. Lees verder voor meer informatie over onze aanpak of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken. Onze experts staan dan graag voor u klaar met een grondige heftruck keuring.

De keuring van uw heftruck

Is uw bedrijf in het bezit van een hoogwerker of heftruck? Laat uw machine dan jaarlijks onderwerpen aan een grondige keuring. Zeker wanneer u een VCA-certificaat heeft. U wilt immers de veiligheid van uw machine kunnen garanderen. De vakmensen staan graag voor u klaar, wanneer u uw machine wilt laten keuren. Zij inspecteren of het apparaat aan alle eisen wat betreft veiligheid en milieu voldoet. Daarnaast controleren zij of er onvolmaaktheden, technische mankementen en storingen te vinden zijn. Na het keuren zullen zij hun bevindingen met u delen en geven zij de geanticipeerde kosten aan u door. Wanneer u akkoord gaat, zullen zij direct beginnen met de reparatie aan uw machine. U kunt bij ons ook kiezen voor onderhoud op locatie, wanneer u in een straal van 50 kilometer bij Denekamp vandaan bent gevestigd.

Hoe wij een machinestoring oplossen

Heeft u een heftruck of andere machine die een storing heeft? Schakel dan de professionals in van Vibemo om de storing op te lossen. Wij verhelpen graag de problemen aan uw elektrische, hydraulische, pneumatische of mechanische gereedschap. Wij lossen de storing zeer efficiënt op door onze grote kennis en ervaring. Ook wanneer er specifieke onderdelen nodig zijn voor de reparatie kunt u op ons rekenen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het nauwe contact met onze leverancier. Na de reparatie kunt u weer veilig gebruik maken van uw apparaten.

Neem contact op voor een keuring

Wilt u ook graag een professionele keuring laten uitvoeren aan uw machines? Of wilt u een storing aan uw heftruck door ons laten oplossen? Dan kunt u contact opnemen via 06-21810459. Mailen doet u naar bert@vibemo.nl. Wij staan graag voor u klaar met een professionele heftruck keuring.