Logo  06-21810459

Hoogwerker laten keuren

Hoogwerker laten keuren

Uw hoogwerker laten keuren door Vibemo

Wilt u graag uw hoogwerker laten keuren? Dan bent u bij Vibemo aan het juiste adres. Wij zijn al jaren het vaste adres voor bedrijven die hun hoogwerker of andere machines op een zorgvuldige en professionele manier willen laten keuren. Wij hebben veel kennis en ervaring en zijn daarnaast bevoegd om uw hoogwerker of heftruck aan een keuring te onderwerpen. Ook voor eventueel onderhoud en het verhelpen van storingen kunt u bij ons terecht. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Lees verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op voor een afspraak. Wij helpen u graag wanneer u uw hoogwerker wilt laten keuren.

De uitvoering van een keuring aan uw hoogwerker

Maakt u in uw bedrijf gebruik van een hoogwerker of een heftruck? Dan is het verstandig om uw machine jaarlijks te laten keuren. Helemaal wanneer u in het bezit bent van een VCA-certificaat. De veiligheid van uw machine is namelijk heel belangrijk. U kunt de vakmensen van Vibemo inschakelen, wanneer u behoefte heeft aan een grondig uitgevoerde keuring. Tijdens de keuring bekijken wij of uw machine voldoet aan alle eisen op het gebied van milieu en veiligheid. Tevens letten wij op eventuele onvolmaaktheden, technische mankementen en storingen. Worden er onvolkomenheden gevonden? Dan zullen wij deze direct aan u doorgeven. Daarnaast bespreken wij met u de geanticipeerde reparatiekosten. Wanneer u akkoord gaat, gaan wij aan de slag met het herstellen en vervangen van de verschillende onderdelen. Wanneer u in een straal van 50 kilometer bij Denekamp bent gevestigd, kunt u er ook voor kiezen om uw machine op locatie te laten keuren.

Bel ons bij storing

Wanneer u in het bezit bent van een hoogwerker of heftruck, kunt u ook te maken krijgen met een storing. Het is dan verstandig om een professional in te schakelen die het probleem verhelpt. Wij weten raad bij storingen aan uw elektrische, hydraulische, pneumatische of mechanische gereedschap. Met onze kennis en ervaring lossen wij iedere storing binnen de kortste keren op. Zijn er nieuwe onderdelen nodig om de storing te verhelpen? Dankzij onze nauwe contacten met de leverancier worden deze zeer snel geleverd.

Bel om uw machines te laten keuren

Wilt u ook uw machine laten keuren? Of heeft u te maken met een storing aan uw machine? Neem dan contact op met Vibemo via 06-21810459. Mail naar bert@vibemo.nl. Wij willen u graag helpen bij onderhoud of wanneer u uw hoogwerker wilt laten keuren.