Logo  06-21810459

Inspectie nen 3140

Inspectie nen 3140

Een inspectie van de NEN 3140 door Vibemo

Wilt u graag uw elektrische apparaten onderwerpen aan een inspectie volgens de NEN 3140? Wij van Vibemo staan graag voor u klaar. Wij zijn al jaren het vaste adres van bedrijven die hun machines op een grondige manier willen laten keuren volgens de NEN 3140. Tevens worden wij ingeschakeld wanneer er sprake is van een storing of wanneer men onderhoud wil laten uitvoeren aan hun installaties. Wilt u ons ook inschakelen als expert? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak. Wij helpen u dan graag met een inspectie aan de NEN 3140.

De uitvoering van een inspectie

Ieder bedrijf en elke ondernemer is sinds 1998 wettelijk verplicht om zijn elektrische arbeidsmiddelen en handgereedschappen te laten keuren. Tijdens deze inspectie worden uw apparaten getest volgens de NEN 3140. Deze keuring kan men zelf uitvoeren of uitbesteden aan een professioneel bedrijf als Vibemo. Vibemo heeft echte vakmensen in dienst die goed zijn opgeleid en bevoegd zijn om een keuring uit te voeren. Tijdens de keuring wordt uw installatie met veel zorg getest en geïnspecteerd. Het apparaat moet voldoen aan alle punten op het gebied van veiligheid en milieu. Tevens controleren wij op onvolmaaktheden, technische mankementen en storingen bij uw installatie. Vinden wij onvolkomenheden? Dan wordt u hier direct over ingelicht. Daarnaast brengen wij u op de hoogte van eventuele bijkomende kosten. Wanneer u akkoord geeft, beginnen wij direct met de reparatie. Kies tegen extra kosten voor een inspectie op locatie wanneer u in een straal van 50 kilometer bij Denekamp vandaan woont.

Wij zullen uw storing oplossen

Ondanks een goed uitgevoerde keuring, kunt u toch tegen een storing aanlopen met uw installatie. Laat deze storing direct aanpakken door de experts van Vibemo. Zij weten in iedere situatie de beste aanpak te vinden. Zij staan voor u klaar om problemen op te lossen aan uw elektrische, hydraulische, pneumatische of mechanische gereedschap. Ook wanneer er nieuwe onderdelen nodig zijn, helpen wij u graag. Wij leveren de materialen zeer snel door ons nauwe contact met onze leverancier. Zo maakt u straks weer op een veilige manier gebruik van uw apparaten.

Neem contact op voor een NEN 3140 keuring

Wenst u een grondige inspectie van uw elektrische installatie volgens de NEN 3140? Of wilt u graag een storing op laten lossen door onze professionals? Maak dan een afspraak via 06-21810459. Mailen doet u naar bert@vibemo.nl. Zo kunt u ons direct inschakelen voor een inspectie volgens de NEN 3140.