Logo  06-21810459

Reinigingsapparaat / schoonmaakapparaat kopen

Een reinigingsmachine kopen via Vibemo

Wilt u graag een schoonmaakapparaat kopen voor uw bedrijf? Vibemo staat graag voor u klaar. Als bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het maken, verkopen en handelen van hogedrukunits. Wij maken onze hogedrukunits compleet naar wens van onze klanten. Wij leveren onder andere een reinigingsmachine van topmerken zoals Falch, Waterkracht, Dibo en Meclean. Tevens kunt u sinds 2017 bij ons terecht voor een eigenbouw hogedrukunit. Behoefte aan een partner voor het onderhoud en de reparatie van uw hogedrukunit? Ook dan staan wij voor u klaar. Neem direct contact met ons op wanneer u meer informatie wenst. Natuurlijk kunt u ook direct een schoonmaakapparaat bestellen.

Het gebruik van onze hogedrukunits

Wilt u een reinigingsapparaat aanschaffen van de beste kwaliteit? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende grote en kleine hogedrukunits. Gevelreinigingsbedrijven kunnen bijvoorbeeld op een professionele manier gebruikt maken van onze hogedrukreinigers. Tevens zijn de units te gebruiken bij stalreiniging of siloreiniging. De units worden op een trailer of aanhanger gezet met daarbij een aangesloten watertank. De machines zijn door deze aanhanger ideaal wanneer de waterdruk te laag is of wanneer u niet beschikt over een watervoorraad. Uw wensen staan centraal, wanneer u een machine wilt bestellen. Wij vervaardigen het schoonmaakapparaat graag naar uw wensen. Bij ons kunt u uw ideale hogedrukunit, hogedrukspuit of hogedrukreiniger kopen.

Hogedrukunits kopen van ons eigen merk

U kunt niet alleen bij ons terecht voor units van de merken Falch, Waterkracht, Dibo en Meclean. Sinds 2017 verkopen wij namelijk ook ons eigen merk hogedrukunit. Wij hanteren een garantie van 2 jaar op de verschillende onderdelen en de aanhanger van het schoonmaakapparaat van ons merk. Een reinigingsapparaat van ons eigen merk biedt u veel verschillende kenmerken en voordelen. De motoren van de unit, een 4 cilinder diesel, hebben een vermogen van 41 PK. De motoren zijn van het merk Deutz en zijn met hun Duitse degelijkheid zeer betrouwbaar. Daarnaast wordt de olie goed gekoeld en heeft de machine een maximaal toerental van 15000 omwentelingen per minuut. Tevens zijn ze zeer zuinig in verbruik, worden zij zeer goed gekoeld en maken ze niet veel geluid. Voor meer informatie over de hogedrukunits neemt u contact met ons op.

Hogedrukunit bestellen? Neem contact met ons op

Wenst u ook een van onze schoonmaakmachines te kopen? Of wilt u meer te weten komen over onze diensten en apparaten? Dan neemt u contact met ons op via telefoonnummer 06-21810459. Mailen is mogelijk via bert@vibemo.nl. Wij staan graag voor u klaar wanneer u een schoonmaakmachine wilt bestellen.