Logo  06-21810459

Schoonmaakmachine kopen

Schoonmaakmachine kopen

Een reinigingsmachine kopen via Vibemo

Wenst u een schoonmaakmachine te kopen voor uw bedrijf? Bij Vibemo bent u aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken, verkopen en handelen in hogedrukunits. Deze hogedrukunits kunnen naar wens van de klant worden gemaakt en geleverd. U kunt bij ons terecht voor een reinigingsmachine van de beste merken zoals Falch, Waterkracht, Dibo en Meclean. Sinds 2017 kunnen wij u ook helpen met onze eigenbouw hogedrukunit. Tevens zijn wij uw partner bij onderhoud en reparatie aan uw hogedrukunit. Neem contact met ons op via 06-21810459 wanneer u meer informatie wenst over onze producten en diensten. U kunt natuurlijk ook direct een schoonmaakmachine bestellen.

De toepassing van onze hogedrukunits

Wij staan graag voor u klaar wanneer u een reinigingsmachine wilt aanschaffen van de beste kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor verschillende grote en kleine hogedrukunits. De hogedrukreinigers zijn zeer geschikt voor professioneel gebruik door gevelreinigingsbedrijven. Maar ook voor stalreiniging of siloreiniging zijn deze schoonmaakmachines ideaal. De units worden op een trailer of aanhanger gezet met daarbij een watertank. De machines zijn hierdoor zeer goed te gebruiken wanneer de waterdruk te laag is of wanneer er geen watervoorraad beschikbaar is. Wij luisteren bij het bestellen van een schoonmaakmachine graag naar uw wensen. Hogedrukunit, hogedrukspuit of hogedrukreiniger, alles kunt u bij ons kopen.

Ons eigen merk hogedruk-units kopen

Zoals gezegd verkopen wij naast de merken Falch, Waterkracht, Dibo en Meclean, sinds 2017 ook ons eigen merk hogedrukunit. Wanneer u een schoonmaakmachine van ons merk bestelt, kunt u rekenen op een garantie van 2 jaar op de onderdelen in een nieuwe aanhanger. Een reinigingsmachine van ons eigen merk heeft verschillende kenmerken en voordelen. Zo hebben de motoren een vermogen van 41 PK en kan de olie worden gekoeld met een maximaal toerental van 15000 omwentelingen per minuten. Deze motoren zijn van het merk Deutz, een 4 cilinder diesel. Deze Duitse motoren staan bekend om hun degelijkheid. Ze zijn zuinig in verbruik, hebben een laag geluidsniveau en worden optimaal gekoeld. Neem contact met ons op voor meer informatie over de hogedruk-units van ons eigen merk.

Neem contact op om een hogedruk-unit te bestellen

Wilt u ook graag een van onze schoonmaakmachines kopen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten en apparaten? Neem dan contact met ons op via 06-21810459. Mailen kan naar bert@vibemo.nl. Wij helpen u graag wanneer u een schoonmaakmachine wenst te bestellen.